Defiance is nu free-to-play | Gamer.nl

Defiance is nu free-to-play | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Verbonden aan de mmo is een televisiereeks van SyFy, waarvan vorig jaar het eerste seizoen is uitgezonden. Deze is ook op Netflix te vinden. Het tweede seizoen start op 19 juni op Syfy.

Gamer.nl gaf de game een 7: "Defiance heeft de eer om de eerste openwereldshooter-MMO te zijn op consoles. Het spel heeft absoluut leuke momenten, maar er zijn veel technische problemen die de goede fundamenten ondermijnen. De grootste boosdoener is de framerate, die tijdens ma ale vuurgevechten mi elijkmakend is, en het reactievermogen negatief beïnvloedt. Onder de glitches en diavoorstelling is echter een diepe en goed doordachte game te vinden."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou