Nieuws
Decidueye

Decidueye was bijna toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate

Het was Decidueye of Incineroar

Geschreven door Rick Bloemzaad op
In een recent interview heeft de director van Super Smash Bros. Ultimate, Masahiro Sakurai, gezegd bijna de pokémon Decidueye toegevoegd te hebben aan de game. Dit maakte hij bekend in gesprek met het Japanse tijdschrift Nintendo Dream.

Tijdens het interview gaf Sakurai aan dat tijdens de ontwikkeling van Super Smash Bros. Ultimate er een nieuwe pokémon toegevoegd moest worden aan de game. Bij de beslissing welke pokémon het beste die rol kon vervullen waren nog twee opties over: Decidueye en Incineroar. Uiteindelijk ging de voorkeur toch naar de vuur-pokémon en werd Decidueye definitief buitenspel gezet.

Ook gaf Sakuari toe dat er te weinig personages in Smash Ultimate zitten die afkomstig zijn van Nintendo Switch-games. Hiermee refereert de director naar de game-series als Arms en Xenoblade Chronicles 2. Volgens Sakurai is dit te wijten aan de geplande releasedatum van Super Smash Bros. Ultimate waardoor er te weinig tijd over was om alsnog de personages erin te kunnen verwerken.

Bij de toevoeging van de nieuwe personages als Simon en Richter Belmont, Ridley en King K. Rool werd uitgelegd dat hun implementatie gebaseerd was op een eerdere stemming van spelers. Dit ging over welke personages toegevoegd moesten worden aan de Wii U-versie van Smash. In eerste instantie waren de personages bedoeld als dlc-uitbreiding van Super Smash Bros. voor de Wii U-versie, maar werden uiteindelijk in de Switch-versie verwerkt.

Met de aankomende lancering van Piranha Plant als personage werd door Sakurai aangegeven dat het personage werd gekozen, omdat Sakurai een personage wilde die niet bekend stond als een superheld en daarmee meer variatie kon creëren tussen de beschikbare vechters.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Reptile keert mogelijk terug in Mortal Kombat 11 Resident Evil 2 en de toekomst van Capcom-remakes
0

Reacties op: Decidueye was bijna toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.