Deathloop uitgesteld naar 14 september

Deathloop uitgesteld naar 14 september

Bethesda en Arkane hebben Deathloop uitgesteld naar 14 september.

De PlayStation 5- en pc-game zou oorspronkelijk eind vorig jaar verschenen, maar werd uitgesteld naar 21 mei. Ook die releasedatum blijkt nu niet meer haalbaar. Arkane Lyon laat weten dat het er zeker van wil zijn dat de kwaliteit van het spel zo hoog mogelijk is. "We willen deze extra tijd gebruiken om een leuke, stijlvolle en duizelingwekkende ervaring voor de speler te creëren."

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Ze zitten gevangen in een soort loop waarbij de dag zich telkens herhaalt, tenzij men op één dag de acht doelwitten op de juiste volgorde doodt. Het doel is de doelwitten vinden, de volgorde aanhouden en daarmee de loop te doorbreken.

Deathloop wordt ontwikkeld door Arkane Studios, de ontwikkelaar van games als Dishonored en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda en dus ZeniMax, dat inmiddels is overgenomen door Microsoft. De game is op consoles echter een jaar exclusief op PlayStation 5, omdat die deal al voor de overname is gesloten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uitstel is goed nieuws. Ik kijk enorm uit naar deze game, maar laat het ze helemaal perfect maken. Jammer dat het niet op launch op Xbox te koop is, dan maar de PC versie.

0
test

@Krytuun Niet altijd half life 3, duke nukem weet niet maar misschien komt ie wel day one naar pc versie van gamepass. Want hij is op ps alleen console ex dacht ik.

0
test

Ik vind dit een soort van chique nieuws. Ze krijgen en nemen de tijd om het goed te maken.

0

Aanbevolen voor jou