'Death Stranding op PS4 is als een tv-serie, op pc als een film'

'Death Stranding op PS4 is als een tv-serie, op pc als een film'

Vergeleken met de pc-versie voelt de PlayStation 4-versie van Death Stranding aan als een tv-serie. De pc-versie is meer als een bioscoopfilm. Dat claimt Kojima Productions.

Hideo Kojima en Yoki Shinkawa van Kojima Productions werden door journalist en Summer Game Fest-organisator Geoff Keighley

Watch on YouTube

. Shinkawa maakte de opmerking dat de pc-versie voelt als "het bekijken van een film in de bioscoop", terwijl de PS4-versie eerder een "televisieserie" is.

De reden voor deze vergelijking is dat de pc-versie 21:9 ultrawide beeldschermen ondersteunt. Ook kan Death Stranding op de RTX 20-serie van Nvidia in 60 frames per seconde draaien. Tijdens het interview werd ook een extra pittige moeilijkheidsgraad voor de pc-versie aangekondigd.

De pc-versie van Death Stranding komt vanmiddag uit op Steam. Hieronder is de lanceringstrailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een onzin weer, duurt de pc versie ook maar 1.5 uur en de ps4 versie 30min x 12 afleveringen? Owja, en de pc versie speel je natuurlijk in 1x uit terwijl je op de ps4 per hoofdstuk speelt.

0
test

@HunterSeeker het gaat hier om beeldverhoudingen een graphics.

0
test

@HunterSeeker En dit is nou wat we noemen een uitleg compleet verkeerd interpreteren. Of dit onwetend of doordacht is zal moeten blijken.

0
test

@darkmanwls helemaal niet, hij zegt zelf dat het "voelt" als het kijken van een film. formaten spreken voor zich, moet tie er geen vreemde vergelijking bij zetten

0
test

30 fps en lage gfx vs 60 fps en hoger en betere gfx choose your destiny.

0

Aanbevolen voor jou