Death Stranding nu te reserveren op Steam en Epic Games Store

Death Stranding nu te reserveren op Steam en Epic Games Store

De pc-versie van Death Stranding is nu te reserveren op Steam en Epic Games Store.

Voor de release van de PlayStation 4-versie van Death Stranding kondigde Kojima Productions al aan dat de game in 2020 naar pc komt. De reserveringspagina's staan nu dan ook live op Steam en Epic Games Store.

Er is nog geen precieze releasedatum voor de pc-versie bekend. Tot dusver is alleen duidelijk dat de game ergens in de zomer van 2020 uitkomt. Death Stranding gaat 59,99 euro kosten op het platform. Sinds afgelopen vrijdag is de game voor PS4 beschikbaar.

Death Stranding review 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Al Gamer.nl mensen die deze grijs hebben gespeeld dit weekend? Wat vinden jullie er van? Stond van het weekend in de plaatselijke gamewinkel en had toch twijfels om hem te halen. Is het te doen op de PS4 Slim? Met framerate en beleving? Anders wacht ik tot hij op Steam of Epic Games store komt.

0

@Paxopoxo Ja, ik! Ik vind het een fantastische game. Was bijzonder sceptisch maar heb me door de reviews laten overhalen, gelukkig maar. Het is een unieke ervaring die ik niet had willen missen. Het verhaal is fascinerend. De gameplay loop intrigeert mij ook maar ik kan me voorstellen dat het niet voor iedereen weggelegd is. Ik ben een wat oudere gamer (41 jaar) en games als CoD zijn niet (meer) aan mij besteedt. Het hoeft allemaal niet zo onwijs snel en flitsend te zijn. Dat gezegd hebbende staat of valt een game als dit met worldbuilding, graphics en sound design en die zijn allen van ongekend hoog niveau. Het is prachtig om in de desolate omgevingen rond te lopen tot je in de buurt komt van een settlement en dan de muziek hoort aanzwellen en je de laatste paar honderd meter aflegt met een prachtige melancholische soundtrack op de achtergrond (serieus, de muziek is echt fantastisch).

0
test

@Vuxaco Bedankt voor het reageren, ik herken het sceptisch zijn inderdaad wel goed. Ik moest er eerst niks van weten maar na wat meer info wekt het wel licht mijn interesse. Ik speel wel veel games zoals Call of Duty, Rocket League, Star Wars Battlefront 2 maar heb vaak wel zin in een meer verhalende game. Ik ben nu ook bezig met God of War en het is geweldig. Hoorde inderdaad dat de soundtrack en wordbuilding geweldig zijn, alleen de gameplay blijf ik toch wat voorzichtig in, ''you love it or you hate it'' hoor ik erg vaak over deze game Misschien toch kijken of ik ergens een stuk kan spelen voor aankoop, wellicht valt de gameplay wel mee met wat ik lees in negatieve reviews. Gameplay maakt of breekt deze game wel voor mij ben ik bang haha. Speel je op PS4 Pro of Slim / classic trouwens?

0
test

Ey God deed 't in 7 dagen! Wat is dit nou Kojima XD

0

Aanbevolen voor jou