Death Stranding ook speelbaar in first-person

Death Stranding ook speelbaar in first-person

Alle vrijgegevenhref="https://www.insidegamer.nl/artikel/geoff-keighley-heeft-een-rol-in-death-stranding-2/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b> gameplay-beelden </b></a>van Death Stranding door Kojima Productions zijn tot nu toe in third-person geweest, er is inmiddels echter bekendgemaakt dat de nieuwe titel van Kojima ook in first-person gespeeld kan gaan worden.

De veronderstelling was dat Death Stranding een third-person perspectief ging hanteren. Kojima heeft inmiddels zelf in een Tweet laten weten dat Death Stranding óók in first-person gespeeld kan worden. Kojima benadrukt in dezelfde Tweet dat Death Stranding absoluut geen first-person shooter is.

Kojima staat erom bekend dat hij graag nieuwe genres introduceert, zo bestempelde hij zijn Metal Gear Solid-reeks als een action-adventure stealth game. Kojima heeft in een andere Tweet laten weten dat Death Stranding wederom een nieuw genre introduceert, Death Stranding heeft volgens Kojima het Social Strand System-genre. Waarschijnlijk refereert Kojima met dit nieuwe genre naar het online multiplayer-aspect van het spel.

Death Stranding komt op 8 november uit voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Brand new genre. Ik word een beetje moe ban ontwikkelaars die liever strooien met Termen dat hun game zo geweldig uniek en nieuw is in plaats van gewoon goede trailers zien dat hun game de beste game van het jaar is ongeacht genre. Kojima is een legende maar ik word wel legende moe als hij constant enkel maar roept dat zijn game zo geweldig uniek is. Dat bepalen we naderhand wel en als daar een nieuw genre uit komt word dat ook naderhand gemaakt niet van te voren, Een genre word geboren uit een unieke game die inspireert. Ik moet het nog zien. Alles wat ik nu zie maakt indruk omdat het zo volledig lijkt. Maar ik vraag me serieus af of het ook wel leuk word. Of de game wel iets doet dst mensen biet als saai of zelfs als werk gaan zien. Legendes zijn vaker onderuit gegaan omdat ze beloftes maakten. Goed nu vind ik Kojima wel legende waardig maar ik moet het allemaal nog maar zien. Voor mij lijkt de game goed doordacht, behoorlijk detail afwerking.....maar ook saai wat ik tot nu toe zag. Maar ben daarom wel heel benieuwd naar wat deze game werkelijk gaat doen.

0
test

Hoe kan die man in godsnaam zo belabberd Engels spreken...

0

@Sander999 hoe goed is jou japans ? :D

0
test

@casualkiller Ik maak geen videogames die door miljoenen mensen worden gespeeld en ik reis ook niet de hele wereld over om ze te promoten en om te netwerken.

0

Aanbevolen voor jou