Stem van Death Stranding-baby kan uit controller komen

Stem van Death Stranding-baby kan uit controller komen

Hideo Kojima laat via een tweet weten dat, als je wil, je de stem van BB kan horen via de Death Stranding BB-geïnspireerde controller.

BB is de baby die Sam bij zich draagt terwijl hij reist. Kort geleden is de limited-editie PlayStation 4 Pro met Death Stranding-thema bekendgemaakt. De PlayStation zelf krijgt een zwart-wit uiterlijk met de bekende handafdrukken op de bovenkant, even als de naam op de voorkant.

De controller is geïnspireerd door de capsule waarin Sam BB bij zich draagt en het wordt dus mogelijk om BB’s stem te kunnen horen via deze controller, alsof BB er zelf in zit.

Het is niet duidelijk of deze functie alleen beschikbaar is met deze limited edition controller of dat ook andere DualShock 4-controllers geluid van BB laten horen tijdens de game.

Death Stranding komt op 8 november uit voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Kvind `t wel jammer dat het speakertje in de controller nooit gebruikt word voor geluiden als ; wapen reloaden en switch ammo type enz.

0

@kr1z ik denk dat het iets met vertraging te maken heeft. Een audiofile wat afgespeeld wordt mag best wat vertraging hebben, maar het herladen van een wapen waarvan het geluid niet synchroon loopt me de beelden is heel irritant

0
test

@fonsrutte aha, vandaar. Heb je daar toevallig een bron van?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@fonsrutte Sorry, maar dit is echt kolder van de bovenste plank. De wireless headsets zitten net als de controller via Bluetooth gekoppeld. De audio gaat dus via dezelfde drager met dezelfde snelheid van PS4 naar het gekoppelde apparaat. En in een headset zitten nog allerlei speciale snufjes om het geluid te optimaliseren. Juist daar zou je ertraging verwachten, maar niks is minder waar. De controller heeft 1 lullig speakertje, zonder allerlei foefjes en filters etc, dus daar zal je ook niks merken. Sluit gewoon een koptelefoon aan op je controller. Gaat ook op dezelfde manier van PS4 naar je controller. Merk je daar vertraging met ALLE ingame audio die even naar je controller gestreamed wordt? Don't think so. Echt sorry, maar wat een slecht geinformeerd stukje bullshit post je daar......

0

Aanbevolen voor jou