Deadly Premonition komt deze herfst naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Martin Defries, directeur management bij Rising Star, zei over de besli ing het spel uit te gaan brengen in Europa: "We hebben hoge verwachtingen van wat alleen omschreven kan worden als de meest uitzonderlijke survival horror game die ooit is uitgebracht. Het wordt intere ant om te zien hoe het spel wordt [in Europa] wordt ontvangen. Het is een cultkla ieker in wording."

Deadly Premonition is een survival-horror spel dat een open wereld kent. De hoofdpersoon van het spel, FBI-agent Francis York Morgan, reist af naar een afgelegen stad om de moord van een jonge vrouw te onderzoeken. Spelers stuiten daarbij ook op de inwoners van het dorpje, die ieder een eigen agenda hebben en Morgan hierin betrekken door hem opdrachten te geven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou