Dead to Rights: Retribution krijgt in juni downloadbare content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Gac Pack bevat twee nieuwe gameplaymodi. In A ault on the 87th Precinct kunnen spelers in de huid kruipen van de vijand die achter hoofdpersonage Jack en zijn hond Shadow zitten. Beschikbaar als speelbare personages zijn de Brawler, de GAC sniper en Tank.

In de andere modi, Riot Control Mode, moeten Jack en Shadow aanhoudende golven van GAC-soldaten voor punten en Achievements tegenhouden. De scores die worden gehaald, verschijnen op de leaderboards van de game.

Camouflage

In de GAC Pack zitten daarnaast de twee bonuspacks die de mensen die de game hadden gereserveerd hebben gekregen. Hiermee krijgen spelers extra beschermende kleding en een manier om zichzelf beter te camoufleren. Daarnaast zit bij deze reserveringsbonus ook een actiemodus die geheel gekleurd is in zwarte, witte en rode kleuren. Hierin kunnen spelers exploderende kogels afvuren.

De downloadbare content verschijnt op 26 mei voor Xbox 360 en PlayStation 3 en kost 400 Microsoft punten en 5 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou