Dead Rising-film komt in maart digitaal uit | Gamer.nl

Dead Rising-film komt in maart digitaal uit | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Een aantal bronnen melden dat de exacte releasedatum 27 maart is, dat is echter niet officieel bevestigd. De film komt eerst alleen digitaal uit, en krijgt later ook een dvd- en blu-ray-uitgave.

In de film moet een groep mensen de zombie-apocalyps zien te overleven, de groep gaat op zoek naar de oorzaak van de uitbraak van een zombievirus. De overheid lijkt hier een belangrijke rol in te hebben gespeeld.

Frank West heeft de hoofdrol in de film en wordt gespeeld door Rob Riggle, onder andere bekend van de 21 Jump Street-film. Frank West had de hoofdrol in de eerste Dead Rising en Dead Rising 2: Off the Record.

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou