Dead Rising 2: Off the Record heeft Frank West en coöp | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game vertelt het verhaal van Dead Rising 2 vanuit een nieuw perspectief. InsideGamer omschrijft Off the Record als een "what if-scenario dat uitlegt wat er met het Fortune City Incident gebeurd zou zijn" als Frank West daar was geweest.

Ook bevat de game een coöperatieve modus waarin Frank West en Chuck Greene, de hoofdrolspeler uit Dead Rising 2, het samen tegen de hordes aan zombies kunnen opnemen. Of het een online of offline coöpmodus betreft is nog onbekend.

Checkpoints

Een andere toevoeging van deze spin-off is die van checkpoints. Deze zijn aan het spel toegevoegd naar aanleiding van feedback van fans. Of de checkpointoptie ook uitgeschakeld kan worden, zodat het spel net zo gespeeld kan worden als Dead Rising 2, is niet door Capcom onthuld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou