Dead or Alive 3DS pas hardcore zonder 3D | Gamer.nl

Dead or Alive 3DS pas hardcore zonder 3D | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Voor iedereen die een hardcore vechtervaring zoekt, is het beter om het 3D-effect uit te zetten. We geven spelers twee verschillende manieren van spelen om van de game te genieten", aldus Hayashi. Het verschil tu en de 2D- en 3D-modus zit in de framerate. In 2D loopt de game op 60 frames per seconde, in 3D is dat 30 frames per seconde. Hayashi denkt dat hardcore gamers de soepelere gameplay verkiezen boven het visuele effect van 3D. Dit kan ook een verschil maken in de multiplayer. 

Dimensions

Dead or Alive: Dimensions is een spin-off in de Dead or Alive-serie. De serie kenmerkt zich door een uitgebreid counter-systeem en staat mede bekend om de grote boezems van de vrouwelijke personages die tijdens de gevechten op en neer bewegen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou