Dead Island 2 nog altijd in de maak

Dead Island 2 nog altijd in de maak

In een gesprek met href="https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-11-14-how-koch-media-is-ensuring-classic-brand-comebacks-are-worth-the-wait" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Gamesindustry </a>heeft Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media en eigenaar van Deep Silver, aangegeven dat Dead Island 2 nog altijd in ontwikkeling is.

Tijdens E3 2014 werd de

Watch on YouTube

van het langverwachte Dead Island-vervolg getoond. De ontwikkeling van het spel heeft echter een aantal vreemde wendingen genomen. De originele ontwikkelaar van Dead Island besloot om de focus te verleggen op Dying Light en zo belandde het project in de handen van Yager Developments. Deze studio zag echter ook van het project af en uiteindelijk besloot Dambuster Studios de ontwikkeling op te pakken.

"Kijk, Dead Island is een belangrijk merk voor ons en we willen het daarom precies goed doen. Dit alles is bewijs van onze vastberadenheid om het goed te krijgen", vertelt Kundratitz.

"Het is een mooi verhaal dat de game nu bij de derde studio ligt, maar wij willen beoordeeld worden op het eindresultaat en we zijn zelfverzekerd dat wanneer het zover is, het een kick-ass zombie-game is."

Verder vertelt de CEO dat er ook nog altijd aan een nieuwe Saints Row wordt gewerkt. De game ligt volgens Kundratitz dicht bij hun hart en hij zegt dat hier volgend jaar op terug gekomen wordt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou