Dead Cells verschijnt deze zomer op iOS

Dead Cells verschijnt deze zomer op iOS

Ergens deze zomer verschijnt er een iOS-versie van de roguelike metroidvania Dead Cells.

Een Android-versie moet ergens daarna uitkomen. Het spel krijgt qua interface een redesign om het geschikt te maken voor iPhone en iPad. Spelers kunnen de touch-knoppen op het scherm naar eigen smaak aanpassen. Verder moet de gameplay gelijk blijven.

Het spel gaat 9,99 euro op mobiele platformen kosten en bevat geen microtransacties. Wel komt er een gratis versie beschikbaar waar wel "free-to-play mechanieken" inzitten, al is niet bekend wat dit precies inhoudt. Mogelijk gaat het om items en loot.

Dead Cells verscheen vorig jaar al op consoles en pc en werd goed ontvangen. Gamer.nl gaf de game een 8,5 en schreef: "Roguelike Dead Cells is genadeloos, goedgeefs, gevarieerd en diepgaand. Als een goede ouder helpt het spel je overeind wanneer je valt, legt uit wat er fout ging en geeft je een verse boterham mee om tijdens je volgende poging op te kauwen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wil deze game nog steeds gaan halen maar wacht op een aanbiedingsprijs voor op de switch :). Wel netjes dat deze game o meer platformen komt.

0
test

@Jumpman nedgame verkoopt een aantal digitale codes voor switch games waaronder ook dead cells voor 18,50

0
test

@Fpsbig he bedankt voor de tip :-D. Toevallig ben ik daar zaterdag in Tilburg maar zal eens online kijken, kan ook gemaild worden geloof ik. Top

0

Aanbevolen voor jou