Dead Cells verkoopt 5 miljoen exemplaren

Dead Cells verkoopt 5 miljoen exemplaren

Dead Cells heeft wereldwijd 5 miljoen stuks verkocht. Dat href="https://www.gamespress.com/en-US/Lets-celebrate-5-Million-units-sold" rel="noopener noreferrer" target="_blank">meldt </a>ontwikkelaar Motion Twin.

De roguelike verscheen in 2018 voor consoles en pc, waarna de game werd geport naar iOS en Android. Van de 5 miljoen verkochte exemplaren werden er in China 1 miljoen 'binnen enkele dagen' verkocht. De game verscheen daar in februari en kwam binnen als bestverkopende game in de App Store.

Motion Twin laat ook weten dat de Bad Seeds-dlc vanaf 30 maart ook verkrijgbaar is op iOS en Android. De uitbreiding kost 3,99 euro en biedt nieuwe eindbazen, wapens en monsters, alsmede een alternatieve route voor het begin van de game. De ontwikkelaar overweegt ook 'custom runs' toe te voegen in toekomstige updates.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Overschat spel, naar mijn bescheiden mening. Ondanks aardige gameplay al snel zeer herhalend allemaal en een verhaal van niks. Snap niet waarom deze zoveel juichende recensies heeft gekregen.

0
test

@Agent 4125 vind er juist heel veel diepgang in zitten, probeer alle items maar is te unlocken. Ook fucking moeilijk, zit nu op 2 boss stem cells maar nog genoeg om voor te spelen zoals een extra wereld en boss. Dit is mijn meest gespeelde game op de Switch. Is idd niet een game die je voor het verhaal moet spelen, maar ik hou zelf sowieso niet van veel tekst enzo, liever uitdaging en goede game play.

0
test

@sandervs Ehm, wat ik al zei dus: aardige gameplay en een slecht verhaal. 'Alle items verzamelen' verandert daar niks aan.

0

Aanbevolen voor jou