De Xbox Games With Gold voor november zijn onthuld

De Xbox Games With Gold voor november zijn onthuld

De Games With Gold voor de maand november zijn onthuld door Microsoft. Deze games krijgen Gold-leden gratis bij hun abonnement.

Abonnees kunnen komende maand twee Xbox One-titels verwachten. Van 1 t/m 30 november gaat het om de game Aragami: Shadow Edition downloaden. Hierin speel je als een ondode huurmoordenaar die de kracht heeft om schaduwen te besturen. Van 16 november t/m 15 december is ook het spel Swimsanity! verkrijgbaar, een coöperatieve onderwatershooter voor maximaal vier spelers.

Daarnaast komen er twee oudere games beschikbaar voor leden van Gold. Van 1 t/m 15 november kunnen leden de game Full Spectrum Warrior van de originele Xbox downloaden. In deze game uit 2004 leid je twee teams door een oorlog. Van 16 t/m 30 november is de Xbox 360-game Lego Indiana Jones beschikbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aragami wilde ik al eerder proberen vanwege de co-op. Niet een bijzonder goede line-up maar in ieder geval allemaal games die ik nog niet heb.

0
test

@FishSt1ck die line up gaat niet meer heel goed worden sinds gamepass. ER zal misschien wel eens een keer weer triple a in zitten maar denk het niet. Denk dat games with gold misschien wel helemaal verdwijnt.

0
test

Inderdaad zeg, daar had ik nog niet bij stilgestaan. MS wil gamepass groot maken en dan helpt games 'weggeven' niet mee. Aan de andere kant kun je games die op gamepass staan ook gewoon weggeven met gold. Het is wel lastig om dat niet te doen als Sony het wel doet.

0
test

Aragami heb ik al tijden op het oog, dus mooi meegenomen dat die er bij zit. Wel weer gewoon een matige line up maar dat is opzich niet zo erg aangezien ik de "gratis" games toch zelden speel...

0

Aanbevolen voor jou