De Top 100 van 2011: voortaan elke maand | Gamer.nl

De Top 100 van 2011: voortaan elke maand | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het principe is simpel: aan het begin van elke maand verschijnt er een nieuwe versie van de Top 100 online. De lijst blijft gewoon uit games van 2011 bestaan, maar games wi elen maandelijks van positie.

Zo kan het voorkomen dat we een speelse ie met een game krijgen of er een mooie nieuwe trailer verschijnt, zodat de game tien plekken omhoog schuift. Of we hebben de game eindelijk mogen recenseren, maar het blijkt vies tegen te vallen, waardoor de game ver daalt in de Top 100. En wat te denken van games die worden aangekondigd of uitgesteld? Die zullen respectievelijk in de lijst verschijnen of verdwijnen.

Bekijk hier de beschrijving van de stijgers en dalers deze maand en bekijk hier de lijst zelf.

Niet alleen blijf je zo maandelijks op de hoogte van welke games er dit jaar nog aan zitten te komen en welke van die games echt veelbelovend ogen, ook wordt het meteen duidelijk hoe al uitgekomen games zich volgens ons verhouden tegenover de hype van aankomende releases. En, ook niet verkeerd: in december ligt er meteen een Top 100 van dit jaar gereed.

De maandelijkse update van de Top 100 zal ongetwijfeld veel discu ie oproepen. Grote kans dat je het niet met ons eens bent over bepaalde stijgers of dalers. En dat is natuurlijk prima: we horen graag jullie reactie en mening onder de maandelijkse artikelen. Jullie enthousiasme of pe imisme over bepaalde titels is uiteraard ook voor ons een belangrijke gids over welke games per maand in de spotlight staan.

Vanaf dit jaar is de Top 100 in ieder geval een niet meer weg te denken maandelijkse rubriek op de website. Geniet er van en vergeet niet je eigen mening te uiten!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou