De systeemeisen en een nieuwe trailer voor The Medium

De systeemeisen en een nieuwe trailer voor The Medium

Bloober Team heeft de systeemeisen van de pc-versie van The Medium bekendgemaakt. Ook is er een nieuwe trailer uitgekomen van de game.

In onderstaand schema zijn de precieze systeemeisen voor de game te zien. In de trailer daaronder, genaamd 'What Does a Medium Do?', wordt uitgelegd wat een medium - zoals hoofdpersonage Marianne - precies is.

In The Medium bestaan er twee verschillende dimensies naast elkaar en spelers verkennen deze dimensies tegelijkertijd als Marianne. De game verschijnt op 28 januari voor Xbox Series X en S, Steam, Epic Games Store en Microsoft Store. Opvallend is dat de soundtrack van The Medium mede is gecomponeerd door Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill.

The Medium
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik mis alleen de medium settings ;) (presets niet meegerekend)

0
test

Waarom worden de specs voor 30 fps tentoongesteld hier?? Ik ga er vanuit dat 99% van de mensen die op pc spelen gewoon op 60fps of hoger spelen.... Toch? Of zeg ik nou iets geks?

0
test

@Markus88 klopt maar je hebt ook men zoals ik die grafics hoeren zijn, en een spel als dit zo hoog mogelijk grafics en dan vanaf 30 prima vinden. Maar speel ik een assasins creed waar je reactie snel moet zijn dan speel ik het op 60 of hoger en een game zoals gears 5 speel ik nu op 120 dankzei series x en dat is echt een wereld van verschil met 60 wat ik altijd speelde

0
test

@hulstpower zoooo ik zou gek worden van 30fps op pc.. Ben veels te verwend haha! Maar begrijpelijk, thx voor de uitleg. 👌🏻

0

Aanbevolen voor jou