De Sims 4-update voegt vandaag nieuwe carrières toe | Gamer.nl

De Sims 4-update voegt vandaag nieuwe carrières toe | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Er zijn nu twee nieuwe typen carrières beschikbaar, namelijk sportief en zakelijk. Beide loopbanen bieden twee carrièremogelijkheden. Tot de zakelijke carrières behoort bijvoorbeeld het worden van een particuliere kapitaalverstrekker, in de sportieve tak kan de Sim onder meer een bekroonde speler worden.

Tot elke tak behoren specifieke outfits, die veranderen naarmate de betreffende carrière vordert. De speler kan middels de nieuwe carrières ook exclusieve voorwerpen en interactiebeloningen vrijspelen. De speler kan carrière specifieke kamers bouwen en kanskaarten gebruiken om de carrière van een Sim te versnellen.

De update voegt een Feestdagen-pakket toe, gevuld met objecten, decor en kleding in het betreffende thema. Deze is beschikbaar via Origin.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou