De remake van Mafia is een maand uitgesteld

De remake van Mafia is een maand uitgesteld

Mafia: Definitive Edition komt een maand later uit: de releasedatum is uitgesteld van 28 augustus naar 25 september.

Dat heeft 2K Games aangekondigd via het officiële Twitter-account van de Mafia-reeks. "We waren eerst van plan om de game op 28 augustus te lanceren, maar door de globale COVID-19-pandemie wordt dat steeds moeilijker om te realiseren. Het laatste wat we willen is de kwaliteit van de ervaring comprimeren. We stellen je geduld en begrip op prijs en proberen Mafia: Definitive Edition de beste ervaring voor onze wereldwijde fans te maken."

Hoewel het uitstel voor veel fans als een teleurstelling kan komen, biedt het tegelijk hoop dat het een positieve ontwikkeling voor de kwaliteit van de aankomende game is. De pas uitgekomen remaster van Mafia 2 viel volgens een aantal critici en spelers namelijk tegen. Zover bekend werkt Deck13 hard aan een behoorlijke upgrade ten opzichte van de oorspronkelijke Mafia.

De game verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. Hieronder is een trailer van een paar weken terug te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game stond nog niet op mijn radar, maar nu wel! Mafia is een storytelling game toch en geen open world zoals deel 3 toch?

0
test

@garciagarcia schande dat het nog niet op je radar was 😉 Mafia is inderdaad een storytelling game in een open-wereld setting, maar is vele malen beter dan deel 3 en zeker niet repetitief. Het speelt zich af in1930-1938, rond de drooglegging, in een fictieve Amerikaanse stad genaamd: Lost Heaven. In de originele spel waren er geen side-mission's dus recht toe recht aan hoofdmissie volgen. Het heeft een meeslepende verhaal en missies in diverse locaties. Als je de originele nooit hebt gespeeld is dit absoluut een aanrader. Het is jammer dat het uitgesteld is, maar goed aangezien we ondertussen 18 jaar verder zijn kan een maandje langer wachten voor mij ook geen kwaad!

0
test

Jammer keek erg uit na 28 augustus. Ga deze zoiezo op de pc spelen en die nieuwe teaser trailer ziet er echt goed uit.

0

Aanbevolen voor jou