De remake van Demon's Souls bevat een mysterieuze nieuwe deur

De remake van Demon's Souls bevat een mysterieuze nieuwe deur

Spelers van de recent uitgekomen remake van Demon's Souls hebben een mysterieuze deur ontdekt die niet in de oorspronkelijke game zat.

Spelers zijn er nog niet achter gekomen hoe ze de deur openkrijgen. Een Twitter-gebruiker meldt echter dat ontwikkelaar Bluepoint hetzelfde deed in de remake van Shadows of the Colossus. Daarmee refereerde de studio naar een easter egg waarvan men dacht dat die in de originele game zat, maar dat bleek niet zo te zijn.

Een Reddit-gebruiker claimt te weten wat er achter de deur zit door heel dicht tegen de deur aan te staan, waardoor de camera achter de deur komt en de locatie via de fotomodus bekeken kan worden. Er wordt een terras met een item erop zichtbaar.

De remake van Demon's Souls is nu te koop voor PlayStation 5. In Europa verschijnt de PS5 zelf aanstaande donderdag.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat is hoe je content maakt, onverwachte elementen toevoegen en verder stijf je kaken op elkaar houden. Laat mensen maar gissen. Het houdt je games vanzelf relevant, zolang er nog zaken in zitten die niet verklaard zijn dan kunnen games rustig jaren populair blijven. Met name Youtube kanalen zijn meesters in het herkauwen van onverklaarde geheimen.

0

Aanbevolen voor jou