De PlayStation Plus-games van december zijn bekend

De PlayStation Plus-games van december zijn bekend

Sony heeft de PlayStation Plus-games van december bekendgemaakt.

Mensen met een PlayStation Plus-abonnement kunnen de hieronder genoemde games zonder extra kosten binnenhalen en blijven spelen zolang het abonnement intact is.

PS4-gamers kunnen met de openwereldgame Just Cause 4 en de online third person shooter Rocket Arena aan de slag. Van de partygame Worms Rumble is zowel de PlayStation 4- als PlayStation 5-versie beschikbaar. Deze game is vanaf zijn verschijningsdatum beschikbaar via PS Plus.

Net als vorige maand is Bugsnax in december ook nog gratis verkrijgbaar voor PS Plus-leden op PlayStation 5. Daarnaast kunnen alle PlayStation-gamers in het weekend van 19 en 20 december genieten van een gratis multiplayerweekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Deze spellen zijn niet beschikbaar voor PS Plus-leden op PlayStation 5" Wat betekend dit precies? Ik kon/kan namelijk Bugsnax gewoon claimen in de shop en wachten tot m'n PS5 binnen is. Zou ik met alleen een PS5 niet ook deze games kunnen claimen en dan doormiddel van backward compatibility spelen?

0
test

@Rexus Ik denk dat er bedoelt word dat er geen PS5 versie van die spellen beschikbaar is

0
test

@Rexus Bugsnax wordt specifiek genoemd als PS5-game ivm PS Plus. Just Cause 4 en Rocket Arena kunnen voor zover bekend NIET door PS5-gamers binnengehaald worden via PS Plus.

0
test

@MichelMusters In overleg met Michel heb ik het bericht toch even aangepast. Volgens mij zijn PS4-games gewoon backwards compatible speelbaar op een PS5.

0
test

@MichelMusters Dat zou wel heel raar zijn. Ik kan namelijk gewoon PS4 games aanschaffen via de PS store op mijn PS5 en dan downloaden op mijn PS5

0
test

wel raar dat 2 games die bc zijn als goed is niet door ps5 gamers geclaimd kan worden.

0

Aanbevolen voor jou