Eind dit jaar krijgt de succesvolle bullet-time shooter Max Payne een opvolger in de vorm van Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Men is echter nog angstvallig stil omtrent deze titel. Enige inhoudelijke informatie en screenshots van het spel hebben we nog niet te zien gekregen. Binnenkort zal dit echter veranderen want de eerste magazine-cover van Max Payne 2 is reeds opgedoemd en wel in de vorm van het Franse magazine Gen4.

Op de cover van het magazine prijkt een monochroom stukje artwork waarop we Max Payne zien, samen met de dame welke ook op de officiële website te zien was. De dame heeft, net als Max, een pistool in haar handen, wat erop wijst dat ze niet enkel deel uit maakt van het verhaal maar ook van de gameplay.

Tevens is het eerste 'ingame' plaatje van Max Payne 2 online verschenen, welke hieronder te bezichtigen is. Waarschijnlijk betreft het hier de model die ingame voor Max Payne gebruikt zal gaan worden. Dit keer iets minder poepface en nog meer detail. Nu nog afwachten tot de echte informatie tot ons komt.