Valheim-update Hearth and Home-update nu verkrijgbaar

Valheim-update Hearth and Home-update nu verkrijgbaar

De nieuwe update voor Valheim, genaamd Hearth and Home, is nu verkrijgbaar.

De update past allerlei elementen van de game aan, voegt nieuwe items en opties toe bevat ook nieuwe gameplayelementen waar fans al geruime tijd om vragen. Zo zijn er meer opties om een eigen langhuis te maken - een van de belangrijkste doelen in de game - en zijn er nieuwe recepten om te koken.

Zo zijn er nu Darkwood en stenen bouwstukken beschikbaar. Denk onder andere aan een nieuw Darkwood-dak, allerlei versieringen en een stenen troon. Spelers kunnen nu ook unieke namen aan getemde Lox geven. Spelers kunnen daarnaast hun map met andere spelers delen, nieuwe boomtypen vinden en gerechten bereiden met behulp van een slagerstafel en allerlei potten en pannen. 

Ook zijn er een nieuwe, kristallen bijl, een schild uit beenderen en een zilveren mes toegevoegd. Op de Steam-pagina is een complete lijst met alle aanpassingen en toevoegingen te vinden.

De survivalgame Valheim lanceerde in februari op Steam en kan alleen of met twee tot tien spelers doorlopen worden. Het spel speelt zich af in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou