De Gulag komt naar Call of Duty: Mobile

De Gulag komt naar Call of Duty: Mobile

De Gulag-map van Call of Duty: Warzone komt waarschijnlijk binnenkort naar Call of Duty: Mobile. Dat blijkt uit een korte teaser op het Twitter-account van de game.

Call of Duty: Mobile kwam vorig jaar uit op iOS en Andriod. Er zweefde al een paar dagen een gerucht op het internet rond dat de nieuwe map, in Call of Duty: Mobile, de bekende Gulag map zou zijn uit Warzone, maar tot een paar dagen geleden waren dit enkel geruchten. Nu heeft het officiële twitteraccount van Call of Duty: Mobile een korte teaser geplaatst van een beeld dat duidelijk de Gulag voorstelt. Boven de video staat de tekst: “Komt Binnenkort naar #CODMobile!”

Een dag voordat de tweet verscheen plaatste Viiper Gaming - Call of Duty: Mobile een video op YouTube met de gameplay van de nieuwe map. De video zou komen van een test-server.

Watch on YouTube

De Gulag is de plek waar spelers in Call of Duty: Warzone terecht komen als ze doodgaan. Vervolgens krijgen die in de Gulag nog een kans om opnieuw het spel in te komen door een 1v1 death-match. Als je die verliest ligt de speler uit het spel, maar als die wint mag de speler terugkomen.

Wanneer de map naar Call of Duty: Mobile komt is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

@redactie: zouden jullie aub de zoekfilteroptie terugbrengen. ik probeerde onlangs een review van god of war 4 te zoeken en ik was een kwartier bezig. zouden jullie dit in orde willen brengen?

0
test

@liamthecat15 Ik snap niet waarom ze de zoekbalk überhaupt op de site hebben staan. Die heeft nog nooit fatsoenlijk gewerkt

0

@Jurry1984 Ik hoop dat er binnenkort een volledige nieuwe site komt. Die sneller laad en met betere redacteuren die wel op berichten reageren.

0
test

@liamthecat15 heel makkelijk niet via deze site zoeken maar op goolge en dan god of war 4 review gamer intikken 3 sec werk https://gamer.nl/artikelen/review/god-of-war-4/

0

@ravw bedankt man

0

Aanbevolen voor jou