De gratis Xbox Games with Gold-titels van oktober | Gamer.nl

De gratis Xbox Games with Gold-titels van oktober | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Op de Xbox One is de co-op platformer Chariot de gehele maand gratis te downloaden. Tot en met 15 oktober kunnen spelers op de Xbox 360 Battlefield: Bad Company 2 downloaden. Vanaf 16 oktober is op die console Darksiders 2 een halve maand gratis te downloaden. Xbox One-spellen op Games with Gold die gedownload zijn, kunnen gespeeld blijven worden tot spelers hun Xbox Live-abonnement opzeggen.

Afgelopen maand waren Crimson Dragon en Super Time Force gratis te downloaden voor de Xbox One. Dit kan nu niet meer. Op de Xbox 360 waren de gratis games afgelopen maand Monaco: What's Yours is Mine en Halo: Reach.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou