De Blob krijgt vervolg in de vorm van The Underground | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het vervolg vertelt het verhaal van de Blob en Pinky, die op vakantie zijn op Paradise Island, totdat de Blob er lucht van krijgt dat er iets niet pluis is in Prisma City. Comrade Black heeft één van zijn duistere plannen bekokstoofd en tot uitvoering gebracht. Hij heeft namelijk het riool laten overspoelen, waardoor heel Prisma City grijs is geworden en de speler alle kleur weer moet herstellen.

Net zoals in het eerste deel moeten spelers de Blob rond laten stuiteren tegen verschillende objecten en gebouwen om de omgeving van een kleurtje te voorzien. In het tweede deel kan dit nu met twee spelers. Daarnaast bevat de game schijnbaar diverse tweedimensionale levels, al moet nog blijken hoe deze precies werken. Ook is er een DS-versie in de maak, maar hier is nog niets over bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou