Dit waren de bestverkochte PS4-games op de PS Store in oktober | Gamer.nl

Dit waren de bestverkochte PS4-games op de PS Store in oktober | Gamer.nl

Op een blog van PlayStation zijn de bestverkochte titels van oktober op de PlayStation Store bekendgemaakt. De bestverkochte PS4-titel in Europa was Call of Duty: Black Ops 4 met Red Dead Redemption 2 op de tweede plaats.

Opvallend is dat Red Dead Redemption 2 direct de tweede plaats in de lijst inneemt, ondanks dat de game aan het einde van de maand uitgebracht werd. Met het huidige succes van de Western-game kan de verwachting geschept worden dat het in november de koppositie gaat innemen van Black Ops 4.

Opmerkelijk is dat de vijfde positie wordt ingenomen door Battlefield 1. De game werd twee jaar geleden uitgebracht en de franchise ontvangt binnenkort zijn opvolger met Battlefield 5. Daarnaast heeft Fifa 19 wederom een plek in de top drie bemachtigd en staat GTA 5, ruim vijf jaar na de originele lancering, deze maand op een zesde plaats.

Red Dead Redemption 2

De top 10 bestverkochte PS4-titels op de PS Store in oktober zijn als volgt;

1. Call of Duty: Black Ops 4
2. Red Dead Redemption 2
3. Fifa 19
4. A a in's Creed Ody ey
5. Battlefield 1
6. Grand Theft Auto 5
7. Marvel's Spider-Man
8. God of War
9. The Last of Us Remastered
10. Need for Speed Payback

Bij de PS VR-games heeft Astro Bot Rescue Mi ion de koppositie ingenomen gevolgd door Creed: Rise to Glory en Batman: Arkham VR. Bij de dlc zijn de eerste twee plekken bestemd voor Fortnite-uitbreidingen. Op de derde plek staat Marvel's Spider-Man: The City that Never Sleeps.

Op de officiële blog van PlayStation kunnen de volledige lijsten worden bekeken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou