DC Universe Online binnenkort naar PS Store | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer de downloadversie van de PlayStation 3-game precies uitkomt, is nog niet duidelijk. In de digitale winkel wordt het spel verkocht voor 49,99 euro, dat is ongeveer tien tot twintig euro lager dan de prijs die de meeste Nederlandse winkels vragen voor het spel. De game bevat daarbij een code waarmee spelers de game dertig dagen lang kunnen proberen. Daarna betalen spelers 12,99 euro voor een maandabonnement, 34,99 euro voor drie maanden of 64,99 euro voor een half jaar. 

Superhelden

DC Universe Online kwam twee maanden geleden uit voor PlayStation 3 en PC. De MMO-game speelt zich af in de superheldenwereld van het comic-merk DC. De verhaallijn is geschreven door schrijvers van de stripseries van DC en bevat bekende superhelden zoals Superman, Wonder Woman en Batman. Daarnaast zijn de ook de schurken vertegenwoordigd met onder andere de Joker, Ultraman en Catwoman.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou