Dbrand gaat custom faceplates voor PlayStation 5 aanbieden

Dbrand gaat custom faceplates voor PlayStation 5 aanbieden

Fabrikant Dbrand werkt aan custom faceplates voor de PlayStation 5.

Sony maakte eerder dit jaar via een video bekend dat de faceplates van de PlayStation 5 relatief gemakkelijk zijn te verwijderen. Dbrand speelt daar nu op in door custom faceplates aan te bieden.

Op dit moment gaat het om matzwarte faceplates. De faceplates worden eind dit jaar geproduceerd en komen begin volgend jaar beschikbaar. Er is zowel een versie voor de reguliere PS5 als de digital edition van de PS5.

Er zijn nog geen prijzen bekend. Zodra de faceplates gekocht kunnen worden, kunnen geïnteresseerden een mailtje krijgen door hier hun e-mailadres achter te laten.

Het is niet voor het eerst dat een derde partij probeert custom faceplates voor de PlayStation 5 te verkopen. Eerder dit jaar deed een Brits bedrijf ook een poging via de website PlateStation5.com. Sony schakelde echter advocaten in om de verkoop tegen te houden. Het is niet bekend of Dbrand een soortgelijk lot te wachten staat.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus dit is waarom ze hun skins voor de ps5 geannuleerd hebben. Al jaren fanatieke klant van hun producten dus dit is lekker nieuws.

0
test

Tja als Sony t zelf niet doet... Ik heb nog geen PS5, maar wanneer ik die wel heb wordt ik klant.

0

Aanbevolen voor jou