Days Gone grootste fysieke lancering van het jaar tot nu toe

Days Gone grootste fysieke lancering van het jaar tot nu toe

In het Verenigd Koninkrijk heeft Days Gone de tot nu toe grootste fysieke lancering van het jaar bereikt. Het spel wordt gevolgd door Mortal Kombat 11, dat ruim het best wordt verkocht op de PlayStation 4.

Days Gone werd een paar dagen geleden uitgebracht en heeft volgens GamesIndustry.biz de grootste fysieke lancering van het jaar tot nu toe in het Verenigd Koninkrijk. De fysieke verkopen van het spel, die exclusief op de PlayStation 4 verkrijgbaar zijn, zijn in de eerste week 27 procent lager dan die van God of War vorig jaar. Exacte aantallen worden echter niet gegeven door de website.

Mortal Kombat 11 neemt de tweede plaats in beslag op de lijst van bestverkochte games afgelopen week. Het vechtspel heeft in de lanceringsweek bijna twee keer minder fysieke kopieën verkocht dan zijn voorganger Mortal Kombat X, maar het aantal verkochte digitale exemplaren ligt wel een stuk hoger. Mortal Kombat 11 wordt verreweg het best verkocht op de PlayStation 4, met 71 procent van alle verkopen op de Sony-console.

De top vijf van bestverkochte games afgelopen week in het Verenigd Koninkrijk wordt aangevuld door Fifa 19, Red Dead Redemption 2 en The Division 2. Het zombiespel World War Z, dat vorige week de lijst aanvoerde, is afgezakt naar plek tien.

Lees ook onze review van Days Gone en tips om goed voorbereid aan het spel te beginnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Half jaar geleden was ik aardig hyped voor Days Gone, maar van wat ik nu heb gezien/en gelezen is deze game over een dikke maand alweer vergeten....

0
test

@The soy sauce Goed om te weten, tik ik 'em dan wel op de kop als iedereen hem weer verkoopt :)

0

Ik vermaak me er goed mee

0

Aanbevolen voor jou