David Jaffe niet langer mede-eigenaar van Eat Sleep Play | Gamer.nl

David Jaffe niet langer mede-eigenaar van Eat Sleep Play | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Bedankt voor de te gekke tijd Eat Sleep Play! Wordt zeer gewaardeerd! Ik ben heel trots op de game die we gemaakt hebben. En nu... op naar nieuwe avonturen", schreef Jaffe. Dat Jaffe zijn werk bij de ontwikkelstudio zou neerleggen maakte hij reeds in februari bekend. Hij bleef nog enkele maanden aan voor de ondersteuning van de in maart gelanceerde game Twisted Metal.

Jaffe, die onder andere bekend staat als de bedenker van de God of War- en Twisted Metal-series, is inmiddels bezig aan een nieuwe game. Hierover mag hij naar eigen zeggen nog niets over bekendmaken. Wel zegt hij: "Je kunt me niet meer stil krijgen wanneer ik erover mag praten. Ik hou van deze nieuwe game!"

Jaffe heeft in 2007 Eat Sleep Play zelf, samen met twee anderen, opgericht. De studio maakte naast Twisted Metal ook de downloadbare PlayStation 3-game Calling All Cars. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou