Dave Bautista heeft alles geprobeerd om in Gears-film te spelen

Dave Bautista heeft alles geprobeerd om in Gears-film te spelen

Acteur Dave Bautista wil dolgraag in de verfilming van Gears of War spelen. Hij claimt alles te hebben geprobeerd om dit voor elkaar te krijgen.

"Ze luisteren... en het boeit ze helemaal niets! Maar bedankt voor de support. Geloof mij wanneer ik zeg dat ik alles heb geprobeerd om dit voor elkaar te krijgen", zo laat Bautista weten op Twitter. Hij reageert op een tweet waarin iemand hoopt dat Bautista de hoofdrol krijgt in een Gears-film.

Er wordt op dit moment gewerkt aan een film gebaseerd op Gears of War. Het project heeft nog een lange weg te gaan, en een cast is nog niet bekend. Veel fans vinden Bautista door zijn uiterlijk perfect voor de rol van hoofdpersonage Marcus Fenix. Fenix zit echter helemaal niet in de film; in plaats daarvan toont de film een soort alternatief universum, los van de games.

Bautista is een voormalige worstelaar en acteur, die tegenwoordig vooral bekend is om zijn rol als Drax the Destroyer in de Guardians of the Galaxy-films.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Oh tof! een gears of war film die niets met de bestaande games te maken heeft in een alternatief universum! Ik heb mijn bioscoop tickets al gereserveerd!! dat gaat een fantastische PG-13 film worden met een diep verhaal over hoe slecht roken voor je is terwijl je met een kettingzaag gun de wereld red... (mensen die een beetje de gears twitter gevolgd hebben zullen wel weten waar ik op doel :D ) Hollywood snapt er helemaal niets van en die ip houders van gears zouden zich moeten schamen.

0

@casualkiller Wel knap dat je de film al afgebrand hebt voor je de film of zelfs maar een teaser gezien hebt. Het hoeft niet iets slechts te zijn dat ze geen rekening houden met de games. Dan maak je de film echt alleen maar voor de mensen die ook de games gespeeld hebben. Het geeft ze in ieder geval de ruimte om bepaalde details die wellicht niet goed werken in film anders te doen zodat het beter past. En wat Bautista betreft, hij zou inderdaad best passen, maar als je elke acteur die stennis loopt te schoppen op Twitter een rol moet geven ben je nog wel even bezig. Zo goed is hij nou ook weer niet als acteur.

0

@fonsrutte ik hoef maar naar de geschiedenis van Hollywood te kijken en games naar het witte doek om bij voorbaat al te kunnen inschatten dat dit ongelooflijke bende gaat worden... niet dat Gears onwijs diepgaand is ofzo ,

0

Aanbevolen voor jou