Dataminers ontdekken nieuwe personages in Marvel's Avengers-bèta

Dataminers ontdekken nieuwe personages in Marvel's Avengers-bèta

Dataminers hebben de bèta van Marvel's Avengers op PlayStation 4 doorgespit en hebben de namen van diverse personages gevonden.

Zo wordt er in de code gerefereerd naar Kate Bishop, She-Hulk en War Machine. Deze personages zijn vooralsnog echter niet onthuld voor de game. Mogelijk zijn het dlc-personages of zitten ze als verrassing in de game. Het kan ook dat ze refereren naar skins voor bestaande personages of verzamelitems. Tot slot is het mogelijk dat er wel code rondom deze personages in de game zit, maar dat de ontwikkelaar ze uiteindelijk niet heeft gebruikt.

Marvel's Avengers verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Vorige week ontstond er de nodige ophef toen bekend werd gemaakt dat het personage Spider-Man alleen in de PlayStation-versies van Avengers beschikbaar komt.

Avengers

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het zo jammer dat de coop niet zo best is, als ik het zo overal mag horen/lezen. Ik keek juist uit naar de coop van deze game.

0
test

@Paxopoxo op de Twitch streams zag het er juist erg goed uit. Ik ben zelf wel benieuwd. Deze week kan ik zelf met de beta aan de slag.

0
test

@NrFive Het ziet er goed uit maar het is niet echt Coöperatief. Het lijkt meer alsof je een singleplayer met meerdere doet. Ook moet je om de zoveel missies je party verlaten om een solo only missie te doen. Niet echt heel chill.

0
test

Heb co-op nooit wat gevonden. Ik wil niet dat iemand mijn kills en loot steelt. Als ik een missie uitspeelt moet het mijn verdienste zijn. Het maakt alles ook spannender. Er alleen op uitgaan in the division 2, heerlijk.

0
test

@Fordon_Greeman Wat een onzin, bijna alle games tegenwoordig hebben een individueel loot systeem. Wat wil zeggen dat alle loot die bij jou dropt ook alleen voor jou is, en je medespelers hebben weer hun eigen loot. Sowieso the division 2 heeft dit systeem.

0
test

@darkmanwls ik dacht dat division 2 een Coop game was? Of dat je m in Coop kan spelen? Dan is mijn eerdere reactie toch niet 100% zever? Daar ging het me vooral om. Ik wil niet geholpen worden.

0

Aanbevolen voor jou