Database Rift gehackt | Gamer.nl

Database Rift gehackt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De database bevat informatie als gebruikersnamen, versleutelde wachtwoorden, geboortedata, e-mailadre en, huisadre en, de eerste vier en laatste vier cijfers van creditcards en de afloopdatum hiervan. De ontwikkelaar laat echter expliciet weten geen reden te hebben om te geloven dat de creditcardgegevens zijn gestolen. 

Experts zijn bezig om te achterhalen wat de indringers allemaal hebben kunnen inzien. Daarnaast worden er ook maatregelen genomen om de beveiliging van de database te verbeteren. Alle gebruikers moeten bij hun volgende login hun wachtwoord veranderen. Het bedrijf verwacht geen problemen met de game zelf en heeft als excuus alle spelers het item Moneybags' Purse gegeven, dat gevonden geld met tien procent verhoogd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou