First-person rpg Darkborn is niet meer in ontwikkeling

First-person rpg Darkborn is niet meer in ontwikkeling

Darkborn, een rpg van de ontwikkelaar The Outsiders, is niet meer in ontwikkeling. De ontwikkelaar maakte dit bekend in een statement op Twitter.

Darkborn werd vorig jaar aangekondigd als de eerste game van de gamestudio The Outsiders. Darkborn is een Viking horrorgame, waar spelers als een klein monster spelen. Het monster wil wraak nemen op de mensheid om wat ze zijn familie hadden aangedaan. De game moest dit jaar uitkomen, maar nu heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat de game niet meer in ontwikkeling is.

De ontwikkelaar vertelt in hun verklaring dat ze in april nog een trailer uitbrachten, terwijl ze wisten dat de game werd geannuleerd. The Outsiders zegt alles gedaan te hebben om door te kunnen gaan, maar dat het helaas niet meer mogelijk was. De ontwikkelaar hoopt ooit nog naar de game terug te keren. Het volledige statement is hieronder te lezen.

The Outsiders geeft aan bezig te zijn met een ander project. Over welke game het gaat is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer, horrorgames houden een speciaal plekje in mijn hart. Dit zag er best netjes uit, hopelijk komen ze er in de toekomst weer op terug en is het nieuwe project net zo interessant als ze doen geloven.

0
test

jammer dat het gebeurd is ... had het ook wel erg leuk gevonden RPG en Horror en het was eens een keer wat anders als mens op monsters jagen of undeads , nu mag je als monster op mensen jager ..... jammer .. hopelijk gaan ze ooit nog een keer verder

0

Aanbevolen voor jou