Streamer speelt elke Dark Souls-game zonder geraakt te worden | Gamer.nl

Streamer speelt elke Dark Souls-game zonder geraakt te worden | Gamer.nl

Streamer The_Happy_Hob heeft de Dark Souls-trilogie gespeeld zonder een enkele keer geraakt te worden.

"Game History!" roept de Britse Twitch-streamer nadat hij na een jaar eindelijk slaagt de gehele Dark Souls-trilogie achter elkaar uit te spelen zonder ook maar een keer geraakt te worden. Gezien de moeilijkheidsgraad van de serie om is dit een hele prestatie en het wordt nog eens versterkt door het feit dat The_Happy_Hob dit deed zonder misbruik te maken van bugs of glitches. De gehele stream kan op zijn Twitch-kanaal gevonden worden.

In zijn geslaagde poging speelde Hob de serie in omgekeerde volgorde uit. Dat betekent dat de laatste eindbaas Gwyn uit de originele Dark Souls is. In zijn run neemt de streamer wel wat fall damage om de Red Tearstone Ring op te laden. Deze verhoogt je schade meer als je op een lager percentage van je maximale hp staat. Ook gaat hij wel een keer dood, maar dit is scripted en onvermijdelijk zonder gebruik te maken van glitches. Een fan legt alles haarfijn uit op Reddit.

Een maand geleden was het hem ook bijna gelukt, maar in het laatste gevecht werd hij geraakt door een bliksemaanval van Soul of Cinder in Dark Souls 3. Dit betekende dat hij weer helemaal opnieuw moest beginnen. De Brit had het doorzettingsvermogen om na deze flinke tegenslag alsnog verder te gaan, wat voor hem goed uitpakte.

Dark Souls is een populaire serie onder streamers en speedrunners. Zo verbrak de Britse speedrunner een paar weken geleden een record in Dark Souls 3, waardoor hij nu in het bezit is van maar liefst acht wereldrecords in de game. Hij speelde het spel uit in iets meer dan anderhalf uur.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou