Dark Souls 2 vergeleken op PS3 en PS4 in video | Gamer.nl

Dark Souls 2 vergeleken op PS3 en PS4 in video | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De verschillen zijn het meest zichtbaar op 1080p 60fps. In onderstaande video is de huidige PlayStation 4-versie te zien (versie 1.00 calibraties 2.00), mogelijk krijgt deze op release nog een kleine update.

In de heruitgave op pc en current-gen wordt een nieuwe physically-based belichtingstechniek gebruikt en zijn verschillende vijanden op andere plekken te vinden dan in het origineel. Ironclad-soldaten verschijnen soms in groepjes van drie en hollows zijn uitdagender. Om hier weerstand tegen te bieden kunnen spelers met maximaal vijf anderen coöperatief de game doorspelen, wat eerst in totaal maximaal vier was. Het is niet bekend of de twee extra coöp-plekken en de  elichtingstechniek ook in de Xbox 360- en PlayStation 3-versies zitten van Dark Souls 2: Scholar of the First Sin.


Framerate
In onderstaande video is de framerate te zien op PlayStation 4. Deze houdt voornamelijk 60fps aan, met wat dipjes (waarvan de laagste 45fps). De framerate is niet getest met andere spelers die de game binnenkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou