Cyberpunk 2077 vanaf 21 juni weer te koop via de PlayStation Store

Cyberpunk 2077 vanaf 21 juni weer te koop via de PlayStation Store

Cyberpunk 2077 is vanaf 21 juni weer te koop via de PlayStation Store.

Dat heeft Sony bevestigd. Het bedrijf raadt spelers aan om de game op een PlayStation 4 Pro of PlayStation 5 te spelen om zo weinig mogelijk last te hebben van problemen met de performance van de game. Gisteren bleek al dat de game weer gevonden kon worden op PSN, al kan hij nog niet gekocht worden.

Cyberpunk 2077 werd kort na lancering vorig jaar offline gehaald van de PlayStation Store. De game kreeg op lancering veel kritiek te verduren door de vele aanwezige bugs. In eerste instantie meldde ontwikkelaar CD Projekt Red dat gamers voor geldteruggave bij de bedrijven achter de consoles moesten aankloppen, waarna Sony besloot het spel uit de digitale winkel te gooien.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom zegt Sony niet gewoon hij komt er op als de next gen versie er is en geen ps4 versie, van wat ik heb gezien draait de game zo slecht op de last gen consoles.

0

@hulstpower geen idee man. Ben van plan binnenkort deze game te proberen op ps4 pro(bij gebrek aan) dus ben erg benieuwd hoe het zal lopen!

0
test

@Fredjansma wat ik zag is ps4 pro beter dan ps4 en xbox one en soms zelfs dan one x maar die heeft weer meer npc en zo in de wereld. Hopelijk hebben ze de 30 fps strak voor elkaar. Op series x loopt ie ok maar ook nog niet perfect helaas.

0

Het blijft jammer ja. CD Projekt Red staat toch hoog op mijn lijstje na the Witcher trilogie. Maar is de game, ondanks alles, wel leuk om te spelen?

0

Aanbevolen voor jou