‘Cyberpunk 2077 te zien op E3' | Gamer.nl

‘Cyberpunk 2077 te zien op E3' | Gamer.nl

Volgens dehref="https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=107410"> Poolse gamingwebsite GRYOnline</a> zal Cyberpunk 2077 dit jaar te zien zijn op E3. Zij kwamen deze week met een rapport naar buiten over het vervolg op de pen-en-papier-rpg’s Cyberpunk 2013 en 2020.

GRYOnline schrijft dat er verschillende bronnen aan hun melden dat er tijdens E3 van dit jaar een reveal trailer te zien is van Cyberpunk 2077 en dat er achter gesloten deuren een demo te spelen is voor pers. De trailer moet getoond worden tijdens één van de grote showcases van Microsoft of PlayStation. Een van de twee zal een deal gaan sluiten met CD Projekt Red om Cyberpunk 2077 als eerste te mogen tonen. Welke dat gaat worden is nog niet bekend.

Verder verscheen er sinds 2013 eindelijk weer een tweet van het officiële Twitter-account van Cyberpunk Game. In de tweet stond weinig informatie, alleen het woord *beep* was erin te zien. Kort nadat de tweet verscheen werd het account geverifieerd en lijkt het er dus op dat er wat staat te gebeuren.

Er is dus nog maar weinig informatie beschikbaar over Cyberpunk 2077. Onze redacteur Jacco kwam vorig jaar oktober met een achtergrondartikel over wat we al weten van de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou