Cyberpunk 2077-spelers kunnen nagels en tanden vormgeven

Cyberpunk 2077-spelers kunnen nagels en tanden vormgeven

Spelers kunnen hun tanden en nagels vormgeven in Cyberpunk 2077. Dat blijkt uit een post van de Duitse href="https://www.facebook.com/CyberpunkGameDE/posts/3068257330055512" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Facebookpagina </a>van de game.

"Trouwens, wist je dat je ook de lengte van je nagels en je tandenstijl kunt kiezen?", zegt ontwikkelaar CD Projekt Red. "Vrijheid is voor ons niet alleen belangrijk in de gameplay, maar ook bij het vormgeven van je personage."

Eerder toonde CD Projekt een

Watch on YouTube

van de character creator van Cyberpunk 2077. Daarin kunnen spelers personages voorzien van een uiterlijk en vaardigheden kiezen.

Dit weekend maakte CD Projekt Red ook de muziekvideo van No Save Point van Run The Jewels bekend. Het hiphopduo is in de game te horen als Yankee and the Brave, naast artiesten als Grimes.

Ook Refused, in de game bekend als Samurai, bracht dit weekend nieuwe muziek uit. Het nummer Black Dog is nu te beluisteren. De volledige soundtrack van de game is nog niet bekend.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia. Een gratis update voor PlayStation 5 en Xbox Series X is ook in de maak.

Aanstaande donderdag zendt CD Projekt Red om 19:00 uur een nieuwe Night City Wire uit.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ooooooh, ja oké, nu snap ik waarom ie 3x uitgesteld is! Had dat dat dan gezegd, dat we tanden kunnen vormgeven.

0

Ooh la la ah whee whee

0

Aanbevolen voor jou