Cyberpunk 2077-spelers krijgen gratis upgrade voor Xbox Series X

Cyberpunk 2077-spelers krijgen gratis upgrade voor Xbox Series X

De Xbox One-versie van Cyberpunk 2077 krijgt een gratis upgrade voor Xbox Series X. Dit maakte CD Projekt Red vandaag bekend.

Het Twitter-account van Cyberpunk 2077 laat met een bericht weten dat zij vinden dat gamers nooit hetzelfde spel twee keer moeten kopen voor upgrades. "Eigenaren van Cyberpunk 2077 voor de Xbox One krijgen de Xbox Series X upgrade gratis zodra deze uitkomt."

In een blogpost van Xbox liet Microsoft weten dat de volgende Xbox een GPU met 12 teraflops krijgt en backwards compatible is met alle Xbox One-games en een groot gedeelte van de games voor de originele Xbox en Xbox 360. Het nieuwe Smart Delivery zorgt er tevens voor dat spelers gratis upgrades van games kunnen ontvangen, mits dit wordt ondersteund door de ontwikkelaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is natuurlijk fantastisch nieuws. Ik zat namelijk te twijfelen om toch misschien af te wachten; maar dat hoort niet. Met een beetje geluk gaan de save games zelfs mee denk.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver ja dat is al met xbox hoef geen eens gold voor te hebben.

0
test

Daarmee is de discussie onder [url=https://gamer.nl/artikelen/nieuws/cyberpunk-2077-niet-beschikbaar-voor-ps5-en-xbox-scarlett-bij-lancering/]dit[/url] bericht ook beslecht. :)

0

Aanbevolen voor jou