Cyberpunk 2077 krijgt gratis downloadbare content

Cyberpunk 2077 krijgt gratis downloadbare content

Na release komt er gratis downloadbare content naar de langverwachte actie-rpg Cyberpunk 2077.

Dat heeft CD Projekt Red via het officiële Twitter-kanaal van de game laten weten. Een fan vroeg daar of Cyberpunk 2077 net als The Witcher 3 gratis downloadbare content krijgt. CD Projekt reageerde daarop met een humoristisch gifje dat de vraag positief beantwoordt.

Meer details zijn er nog niet over de gratis dlc. The Witcher 3 heeft in totaal zestien gratis uitbreidingen gekregen, met daarin onder andere nieuwe kleding en missies. Ook ontving de game twee forse betaalde uitbreidingen met nieuwe missies en gebieden.

Cyberpunk 2077 is een groots opgezette actie-rpg waarin spelers een futuristische stad genaamd Night City verkennen. De game verschijnt op 19 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het spel is via backward compatibility speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer de consoles lanceren, maar details over een next-gen update volgen later.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als een game een patch krijgt is dat eigenlijk ook gratis downloadbare content toch? xD

0
test

@Breadpit Nee, maar ook wel, maar eigenlijk nee. Patch is fixen van bestaande content (voornamelijk). Niet het toevoegen van iets nieuws.... maar soms ook wel. Vandaar mijn initiële respons :p.

0

Aanbevolen voor jou