Cyberpunk 2077 inmiddels meer dan 13 miljoen keer verkocht

Cyberpunk 2077 inmiddels meer dan 13 miljoen keer verkocht

In de eerste tien dagen sinds lancering zijn er meer dan dertien miljoen exemplaren van Cyberpunk 2077 verkocht.

Dat meldt CD Projekt Red in een persbericht. Het bedrijf heeft de hoeveelheid mensen die het spel terug hebben ingeleverd hierbij meegerekend. Dat maakt de game een groot succes, ondanks alle problemen die sinds lancering naar buiten zij ngekomen.

Cyberpunk 2077 had voor release al zo'n acht miljoen reserveringen, waarmee alle kosten voor de ontwikkeling en marketing van de game al terug werden verdiend. Dat betekent dat er in de eerste tien dagen na release nog zo'n vijf miljoen exemplaren bovenop de acht miljoen reserveringen zijn verkocht.

Sinds release worden vooral de consoleversies van de game slecht ontvangen vanwege diverse bugs en crashes. Consumenten kunnen hun geld terugkrijgen voor de gekochte digitale versie van de game via de PlayStation Store en Microsoft Store. Op de PlayStation Store is het spel zelfs niet meer te koop. CD Projekt Red is van plan begin volgend jaar enkele grote updates uit te geven waardoor het spel beter moet lopen op consoles.

In onderstaande tweet is te zien hoe Dreamon Studios-ontwikkelaar Anders Lundbjörk een zogenaamde PlayStation 1-versie van Cyberpunk 2077 heeft gemaakt.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat filmpje is wel hillarisch

0
test

De schande van 2020 op het gebied van gaming.

0

Aanbevolen voor jou