In de vorig jaar verschenen iOS-app Curiosity moesten alle spelers samenwerken om miljoenen blokjes weg te tikken. Ontwikkelaar Peter Molyneux beloofde dat de speler die het laatste blokje weg zou tikken de rol als god zou krijgen in zijn nieuwe game, Godus, en een deel van de opbrengsten zou ontvangen. De 20-jarige gamer Bryan Henderson won, maar ontving zijn prijzen niet.

Devolver Digital en Roll7, die verder geen connecties hebben met ontwikkelaar Molyneux, willen Henderson nu toch een prijs geven. Daarom verschijnt Henderson als God in de game Not a Hero. "We bleven maar dingen zien op social media en we begonnen ons echt slecht te voelen over de situatie met Bryan", aldus Devolver Digital's Nigel Lowrie. "Dus we namen contact met hem op via Twitter en stelden ons idee voor die we met Roll7 hadden bedacht. In een paar uur hadden we het geregeld."

In de onderstaande beelden is te zien hoe Henderson als een personage met goddelijke krachten verschijnt in Not a Hero. De game komt later dit jaar uit op Steam, PlayStation 4 en Vita.