Crytek gaat cheaters bestrijden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We nemen val pelen enorm serieus hier bij Crytek. We ondernemen op het moment stappen om eens en voor altijd exploits te verwijderen, en spelers die hiervan misbruik maken te straffen. We willen jullie bedanken voor jullie geduld en verzekeren jullie dat we hard blijven werken om de eer van Crysis 2 hoog en het spel vrij van cheaters te houden."

Crytek bevestigde eerder dat het in de komende tijd regelmatig updates en patches gaat uitbrengen voor Crysis 2. Zo kwam er onlangs een PC-patch uit waarmee cheaters sneller gedetecteerd kunnen worden. Deze patch verwijderde ook de auto-aim uit de PC-versie.

Crysis 2

In Crysis 2 is de wereld verwoest door een reeks klimaatrampen. Op het moment dat de maatschappij op de rand van de afgrond lijkt te staan vallen buitenaardse wezens de aarde aan. De speler kruipt in de huid van een supersoldaat die is uitgerust met een speciaal pak; het Nanosuit 2. Dit pak geeft de speler bijzondere krachten zoals onzichtbaarheid en bovenmenselijke kracht en snelheid.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou