Crystal Dynamics onthult nieuwe gameplaybeelden Marvel’s Avengers

Crystal Dynamics onthult nieuwe gameplaybeelden Marvel’s Avengers

Crystal Dynamics en Square Enix hebben nieuwe gameplaybeelden en verhaaltrailers van Marvel's Avengers getoond.

Dynamics onthulde onder andere nieuwe beelden van het verhaal. Daarin verzamelt Ms. Marvel de uiteengevallen Avengers om te strijden tegen de schurk Modok en organisatie AIM (Advanced Idea Mechanics). In een Hero Mission rondom Thor worden de vaardigheden van de held verder uitgediept. Zo kan hij zijn hamer werpen, ermee rondvliegen en donder gebruiken om AIM-robots te verslaan.

Elke held heeft drie verschillende 'Heroic Moves'. Zo is er assault-aanval die snel oplaadt en veel schade toebrengt en een support-aanval om teamleden te helpen. De 'ultimate' is een iconische aanval per held, zoals Thors bifrost-aanval.

Skills en co-op

In de stream benadrukt de ontwikkelaar elke held verschillend moet spelen door eigen skilltrees, perks, artifacts en verschillende uitrustingen. Zo geven perks bonuseffecten aan bepaalde stukken uitrusting, zoals een laser die vijanden doet krimpen. Ook zijn er voor elke held verschillende outfits uit de geschiedenis van Marvel-comics te verdienen. Sommige zijn enkel beschikbaar door te spelen, andere enkel als microtransactie.

Een andere trailer onthulde ook zogenaamde Warzone-missies. Deze kunnen solo en tot vier spelers worden gespeeld, die ieder een andere superheld besturen. Dergelijke missies bevatten locaties van verschillende omvang, waaronder open omgevingen. De game schaalt het level van elke speler, dus het maakt niet uit hoever elke teamlid in het verhaal is. Ook wordt de progressie gedeeld met de verhaalcampagne.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Stadia en pc. PlayStation 5- en Xbox Series X-bezitters kunnen een gratis update downloaden voor grafische verbeteringen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het duurde maar 7 minuten, maar eerlijk gezegd vond ik het nu al repetitief. Alle vijanden lijken erg veel op elkaar en in heetst van de strijd kun je nauwelijks het onderscheid maken. Als je dan naar een game als Doom Eternal kijkt, dan heb je maar een blik nodig om te weten wat je tegenstand is en waar je prioriteiten moeten liggen. Daarnaast heb ik moeite met deze imitatie Avengers. Na 12 jaar MCU zit dat beeld in je hoofd gebrand. Uiteraard snap ik dat het niet te betalen is, maar ik had als de studio de personages er wel op laten lijken en stemacteurs ingehuurd die de MCU stemmen konden nabootsen.

0
test

@Infje Vraag me af wat je bedoeld met "het duurde maar 7 minuten". En hoe je een game als dit kan vergelijken met Doom Eternal. Maar goed, jij mag jouw mening hebben natuurlijk. Ik wist tot nu toe niet goed wat dit voor game zou zijn, maar ik ben enorm enthousiast nu ik dit heb gezien. Deze game gaat er zeker komen,

0
test

@darkmanwls Het Thor segment duurde net iets meer dan 7 minuten. Daar doel ik op. Ik vergelijk de game niet met Doom Eternal, ik vergelijk het ontwerp van de vijanden met die van een game zoals Doom Eternal. Hier was in dit stuk praktisch hetzelfde waardoor onderscheid nauwelijks mogelijk is, iets dat Eternal stukken beter doet. Ik ben blij dat je enthousiast bent.

0

Deze game zal in december zeker gehalveerd zijn in prijs.

0
test

@Pascal08 je bedoeld zoals iedere game tegenwoordig, behalve de main series van Nintendo?

0

Aanbevolen voor jou