Crysis 3 komt niet naar Wii U | Gamer.nl

Crysis 3 komt niet naar Wii U | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game komt in de lente van 2013 naar PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De lancering van de Wii U wordt verwacht aan het eind van 2012.

In Crysis 3 speelt Prophet, bekend uit beide eerdere delen, de hoofdrol. Hij keert terug naar New York en treft daar een stad aan die omhuld wordt door een zogeheten Nanodome, wat ervoor gezorgd heeft dat de natuur zijn vrije loop heeft gekregen. Het New York van Crysis 3 kent daarom moera en, bomen en rivieren.

Binnen deze Nanodrome zijn er zeven afzonderelijke omgevingen die bekendstaan als de Seven Wonders. Prophet moet hierin zien te overleven en krijgt hiervoor een futuristische boog mee, een verbeterd nanosuit en kan gebruikmaken van verwoestende buitenaardse technologie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou