Martel gevangenen met poëzie in Crusader Kings 3

Martel gevangenen met poëzie in Crusader Kings 3

De nieuwste update van Crusader Kings 3 biedt spelers de mogelijkheid om gevangenen te martelen met willekeurig gegenereerde poëzie. 

De strategiegame van Paradox Development Studio verscheen vorig jaar en ontvangt bij tijd en wijle een update. Dit keer wordt er ingezoomd op poëzie en strenge winters.  

Zo is het voortaan mogelijk om de game willekeurige poëzie voor je te laten genereren. Spelers kunnen de gedichten vervolgens gebruiken om relaties op te bouwen met inwoners. Het thema van het gedicht bepaalt hoe de relatie wordt beïnvloed. Een liefdesgedicht zorgt bijvoorbeeld voor een betere verstandshouding en een rauwgedicht voor meer rust.

De poëzie kan echter ook worden gebruikt als martelmethode. Volgens de ontwikkelaar kan het eindeloos voorlezen van poëzie de gedetineerden namelijk intens veel stress geven. Daarnaast voegt de 1.3 update strenge winterseizoenen toe aan de simulatiegame.

Gamer.nl gaf Crusader Kings 3 een 9. In de review van Harry Hol lees je waarom.

Crusader Kings

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb net mijn eerste volledige run (dus tot het jaar 1453) achter de rug. Iedere avond te laat op bed omdat ik de tijd vergeet. Het blijft een uniek prachtspel.

0
test

Fantastische toevoeging weer. Ik heb nog steeds niet de tijd gevonden om een goede run te doen, maar wat ik tot nu toe gespeeld heb, heeft alweer bizarre momenten opgeleverd. Een strategie RPG, het kan.

0

Aanbevolen voor jou