Cross-play-ondersteuning Modern Warfare vergelijkbaar met Fortnite

Cross-play-ondersteuning Modern Warfare vergelijkbaar met Fortnite

De cross-play-ondersteuning van Call of Duty: Modern Warfare is vergelijkbaar met dat van Fortnite. Console- of pc-spelers worden namelijk met elkaar verbonden op basis van hun inputsysteem.

Bij de officiele onthulling van Call of Duty: Modern Warfare werd bekendgemaakt dat het spel cross-play gaat ondersteunen tussen pc, PlayStation 4 en Xbox One. Candice Capen, producent bij Infinity Ward en ontwikkelaar van Modern Warfare, geeft op Twitter meer informatie over de werking van deze cross-play-functionaliteit.

Capen bevestigt dat Modern Warfare samen kan worden gespeeld tussen alle platformen. Dit betekent niet alleen dat consoles gekoppeld kunnen worden aan pc, maar ook dat PlayStation- en Xbox-spelers met elkaar kunnen spelen. In een volgend bericht refereert Capen naar een artikel van nieuwswebsite Forbes, waarin dieper wordt ingegaan op het cross-play-systeem van Modern Warfare.

Het Forbes-artikel legt uit dat Modern Warfare volledige cross-play-ondersteuning bevat, zonder dat hier beperkingen aan zitten. Spelers worden, net zoals bij Fortnite, gekoppeld op basis van hun inputsysteem. Dit betekent dat spelers die gebruik maken van een controller alleen worden verbonden met andere controller-gebruikers over alle platformen. Wanneer PlayStation- of Xbox-spelers een groep vormen met een pc-speler die gebruik maakt van een muis en toetsenbord, worden deze wél gekoppeld aan andere gebruikers van muis en toetsenbord.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit betekent dat spelers die gebruik maken van een controller alleen worden verbonden met andere controller-gebruikers over alle platformen. Het lijkt wel alsof ze zeggen dat wanneer je speelt met toetsenbord en muis, je een voordeel hebt tegenover de spelers met controller.

0
test

@HunterSeeker natuurlijk zeggen ze dat, want dat is ook zo in shooters.

0
test

@HunterSeeker Dat is ook gewoon zo, dat is echt uitvoerig getest. Muis en keyboard spelers kunnen gewoonweg sneller bewegen en omdraaien dan een controller speler dat kan. Dat heeft niets te maken met wat iemand persoonlijk prettiger vind spelen of zo. maar puur met dat je een muis zo snel als je wil kan bewegen, je kan een stick niet NOG harder opzij duwen. Een muis kan ook onmiddelijk stil staan, een stick moet altijd eerst weer naar zijn neutrale positie terugkeren. Dat gaat om fracties van secondes, maar die doen er wel toe in een competatieve multiplayer shooter.

0
test

@darkmanwls stiekem weet ik dat ook wel, maar vind het leuk dat het openlijk geuit word. En natuurlijk dat er mensen zijn die het bevestigen. Ik mis alleen nog een persoon die denkt dat het niet zo is.

0

Aanbevolen voor jou